We use cookies to help provide you with the best possible online experience.
By using this site, you agree that we may store and access cookies on your device. You can find out more and set your own preferences here.

This project involved the redevelopment of a car park, a brownfield site and the construction of a new office building to provide headquarters for WWF UK. It is at the forefront of sustainable design and construction, the building itself is an inspirational educational resource.

Air ducts and heat pumps allow you to tap into the constant temperatures beneath the ground to heat or cool the building.

The curved timber 'diagrid' roof and the glass on it optimise natural light throughout the building, which reduces lighting demands.

 

 

WWF Inside WWF Sir Richard Attenborough opens the centre
Page 1 of 1
  • First
  • Previous
  • 1
  • Next
  • Last