We use cookies to help provide you with the best possible online experience.
By using this site, you agree that we may store and access cookies on your device. You can find out more and set your own preferences here.

The project was to upgrade the ground floor of an existing grade listed education block for the Engineering Sciences department. This involved forming a new office area with Air conditioning and fresh air. The existing office area was converted in to a computer lab, an  existing computer lab was extend and upgraded, the old engineering lab was developed into an open area which could be sub divided into 4 teaching zones.

The services installed were a complete new IT system, AV system, lighting, power, ventilation and air conditioning.

Chichester 1.jpg
Page 1 of 1
  • First
  • Previous
  • 1
  • Next
  • Last